Yhteistyökumppaneiltamme löytyy majoitusta jokaiseen makuun ja budjettiin sopivasti. Majoitu edullisesti majataloissa tai nauti lomastasi tasokkaissa mökeissä. Katso alhaalta linkeistä tarkemmat tiedot majoitusvaihtoehdoista. Halutessanne voimme varata majoituksen puolestanne.

Mökit

Hotel Oscar

Laskettele & hotlaile

Hotel Oscar sijaitsee Varkauden keskustassa, noin puolentunnin ajomatkan päässä laskettelukeskus Pääskyvuorelta.

Hotel Oscar on maankuulu persoonallisesta, yksilöllisestä ja sydämellisestä vieraanvaraisuudesta. Varkauden keskustassa sijaitsevassa Hotel Oscarissa on erinomainen ravintola, mukavat huoneet sekä mutkaton palvelu.

Hotel Oscarissa majoittumisen lisäksi kuntoilet kuntohuoneessa sekä rentoudut hotellin saunassa. Hotellin ravintolassa Oscar’s Bar & Dinnerissä voit nauttia hyvän aterian tai pistäytyä drinkille. Hotellissa on myös viisi joustavaa kokoustilaa ja langattomat internetyhteydet kaikissa hotellin yleisissä tiloissa ja suurimmassa osassa huoneita.

Kun majoitut Hotel Oscarissa saat 10% alennuksen laskettelulippujen hinnasta laskettelukeskus Pääskyvuorelle!

Tutustu lisää ja varaa majoituksesi Hotel Oscarin nettisivuilta. https://www.hoteloscar.fi/ajankohtaista/?off=hotlaile-hiihda-ja-laskettele

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Haluatko lomaltasi enemmän, koe Pääskyvuoren rinteet ja Vesileppiksen monipuoliset palvelut!

Sport & Spa Hotel Vesileppis tarjoaa huikeita elämyksiä kauniin luonnon ja loistavien liikenneyhteyksien keskellä Leppävirralla, 45 minuutin ajomatkan päässä Pääskyvuoresta. Nauti kylpylän kuohuista, hiihtoareenan leudoista laduista, kuntosalien monipuolisista laitteista ja maittavasta aamiaisesta – ne sisältyvät huoneen hintaan!

Vesileppiksen kauneushoitola tarjoaa ihania hierontoja ja hemmotteluhoitoja niin kasvoille, jaloille, käsille kuin kehollekin. Vesileppis Areenalta löydät keilahallin, ryhmäliikuntatilat, juoksusuoran sekä lentopallo-, koripallo- ja salibandykentän. Areenalla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, kuten urheiluotteluita, konsertteja ja konferensseja.

Seikkailupuisto Leppis tarjoaa elämyksiä yli 130-senttisille seikkailijoille. Puisto on varustettu kahdeksalla eritasoisella radalla, joista helpoimmat soveltuvat aloittelijoille ja vaikeimmat edistyneemmille Tarzaneille. Vesileppiksen ympäristö on täynnä monipuolisia mahdollisuuksia ulkoilla, harrastaa, nähdä ja kokea.

SaimaaHoliday Oravi

50 kilometrin päässä Pääskyvuoren rinteiltä sijaitseva Oravi on monipuolinen matkailukohde Saimaalla, kahden kansallispuiston välissä. Oravin kanavakylästä löydät mm. Saimaan suurimman melontakeskuksen, reittiliikenteen Linnansaareen, opastettuja luontosafareita, ravintolapalvelut, 17 rantahuvilaa ja hotellin. Kalaisat vedet ja upea saaristoluonto norpan kotivesillä tarjoavat luontoelämyksiä ympäri vuoden