Yhteistyökumppaneiltamme löytyy majoitusta jokaiseen makuun ja budjettiin sopivasti.

Majoitu hotellissa, majatalossa tai nauti lomastasi vuokramökissä.

Katso alhaalta linkeistä tarkemmat tiedot majoitusvaihtoehdoista.

HOTELLIT

Click here to add your own text

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Haluatko lomaltasi enemmän, koe Pääskyvuoren rinteet ja Vesileppiksen monipuoliset palvelut!

Sport & Spa Hotel Vesileppis tarjoaa huikeita elämyksiä kauniin luonnon ja loistavien liikenneyhteyksien keskellä Leppävirralla, 45 minuutin ajomatkan päässä Pääskyvuoresta. Nauti kylpylän kuohuista, hiihtoareenan leudoista laduista, kuntosalien monipuolisista laitteista ja maittavasta aamiaisesta – ne sisältyvät huoneen hintaan!

Vesileppiksen kauneushoitola tarjoaa ihania hierontoja ja hemmotteluhoitoja niin kasvoille, jaloille, käsille kuin kehollekin. Vesileppis Areenalta löydät keilahallin, ryhmäliikuntatilat, juoksusuoran sekä lentopallo-, koripallo- ja salibandykentän. Areenalla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, kuten urheiluotteluita, konsertteja ja konferensseja.

Hotel Oscar

Hotel Oscar sijaitsee Varkauden keskustassa, noin puolentunnin ajomatkan päässä laskettelukeskus Pääskyvuorelta.

Hotel Oscar on maankuulu persoonallisesta, yksilöllisestä ja sydämellisestä vieraanvaraisuudesta. Varkauden keskustassa sijaitsevassa Hotel Oscarissa on erinomainen ravintola, mukavat huoneet sekä mutkaton palvelu.

Hotel Oscarissa majoittumisen lisäksi kuntoilet kuntohuoneessa sekä rentoudut hotellin saunassa. Hotellin ravintolassa Oscar’s Bar & Dinnerissä voit nauttia hyvän aterian tai pistäytyä drinkille. Hotellissa on myös viisi joustavaa kokoustilaa ja langattomat internetyhteydet kaikissa hotellin yleisissä tiloissa ja suurimmassa osassa huoneita.

SaimaaHoliday Oravi

50 kilometrin päässä Pääskyvuoren rinteiltä sijaitseva Oravi on monipuolinen matkailukohde Saimaalla, kahden kansallispuiston välissä. Oravin kanavakylästä löydät mm. Saimaan suurimman melontakeskuksen, reittiliikenteen Linnansaareen, opastettuja luontosafareita, ravintolapalvelut, 17 rantahuvilaa ja hotellin. Kalaisat vedet ja upea saaristoluonto norpan kotivesillä tarjoavat luontoelämyksiä ympäri vuoden

Camping Karvio

20 min ajomatkan päässä Pääskyvuoren rinteiltä Karvion kanavan kupeessa sijaitsevassa Camping Karviossa löytyy majoitusta sekä mökeissä että  60-paikkainen caravan-alue karavaanareille. kauniissa järvimaisemissa. Suurin osa paikoista on sähköistettynä.
Leirintäalueella on ravintola, kaksi huoltorakennusta sekä kaksi tilaussaunaa.

Click here to add your own text

MAJATALOT

MÖKIT

Rummukkala 2 14 km
Rantakaisla 15 km
Koskiharju 17 km
Koivikko 18 km
Lehmus 26 km
Kotionni 26 km
Saimaa Cottages 37 km