Pääskyvuori liikuttaa.

Hiihtolomasesongin toinen viikko on nyt käynnissä. Säät ovat suosineet ulkonaliikkumista, rinteessä ja ladulla on ollut reippaasti reipasta menoa. On ollut kiva nähdä, että Pääskyvuoren rinteet ja hiihtoladut ovat löytäneet myös etelän- ja keskisuomen hiihtolomalaiset. Ympäristökuntien ja Heinäveden kouluja on ollut myös viettämässä runsaslukuisina liikuntapäiviä. Rinnekeskukselle on kunnia-asia nähdä rinne täynnä iloisia ihmisiä nauttimassa liikunnan riemusta. Kahvilassa on myös ollut vilkasta, juuri paistetut munkit ovat olleet hittituote, mutta muukin tarjonta on tehnyt hyvin kauppaansa.

Sesonkia jatketaan edelleen ja rinteitä ja hiihtolatuja viritetään jokaiselle päivälle huippukuntoon. Seuraa facebook mainontaamme, sieltä näet tapahtumat ja kahvilan ilmoitukset.

Tervetuloa Pääskyvuorelle.

Pääskyvuorella hiihtolomasesonki startattiin iltamäessä.

Oli ilo nähdä, että tapahtuma kiinnosti ja rinteessä ja kahvilassa oli runsaslukuisesti porukkaa.

Iltamäki tapahtumalle on tulossa jatkoa vielä tänä kautena, seuraa facebook mainontaamme tästäkin asiasta.

Rinteet, hyppyrit ja reilit on viritetty huippukuntoon ja kahvilasta löytyy itsevalmistettua tarjontaa moneen makuun, erikoisuutena hampurilaiset ja lehtipihviannokset myös kanasta. 

Pääskyltä voit vuokrata suksia ja lautoja lasketteluun ja meiltä löytyy myös osaava valmentaja ja opastaja alkumetreille.

Pääskyvuoren parkkipaikalta lähtee myös hyvässä kunnossa oleva valaistu hiihtolatu missä molemmat perinteinen ja luisteluhiihto mahdollisuus. Pienimmille lajinharrastajille Pääskyltä löytyy pulkkamäki ja lastenrinne. Alueella on myös grillikatos ja mistä voi avotulen lämmössä seurata lasten pulkkamäen ja lastenrinteen touhuja.

Pääskyvuori on koko perheen ulkoilu- ja urheilupaikka, tekemistä ja touhua löytyy kaikenikäisille ja kokoisille.

RINTEET JA KAHVIO AVOINNA JOKA PÄIVÄ 10.00 – 18.00

Tervetuloa, tavataan Pääskyllä!

17.2.2023 Perjantaina Pääskyn ”yömäki ja kaveri ilmaiseksi mukaan” tapahtuma.

Hiihtolomasesonki jyräytetään käyntiin ”yömäki ja kaveri mukaan ” kampanjalla. Kausikortilla tai iltalipulla kaveri mukaan ilmaiseksi rinteeseen. Rinteet ja hyppyrit viritetään huippukuntoon ja kahvilaan varataan huikopalaa niin että sitä riittää.

Rinne ja kahvio avataan klo 16.00 ja riemua riittää 22.00 saakka.

Pääskyllä musiikki soi silloin  ”napsun” kovemmalla.

Tervetuloa

Onko enää parempaa lomaa olemassa, päivä rinteessä, ilta kylpylässä ja päälle makoisat unet hotellissa.

Rinnekeskus Pääskyvuori ja Sport & Spa Vesileppis yhteistyössä tarjoavat elämyksiä ulkoilevien perheiden tarpeisiin.

Pääskyvuoren rinteet ja Vesileppiksen kylpylähotellin löydät iloisesta Itä-Suomesta hyvien yhteyksien päästä.

Tervetuloa!

Laskettelukausi on nyt parhaimmillaan

Rinnekeskuss Pääskyvuorella on tehty alkuvuosi kovasti töitä, että rinteet ja hiihtoladut on saatu loistokuntoon hiihtäjille ja laskettelijoille. Rinnekahvilan nuorekas henkilökunta huolehtii siitä että tuoreita itsepaistettuja munkkeja on koko ajan tarjolla, kahvilasta löytyy myös tarjontaa isompaan ja pienempään nälkään. Kahvila palvelee myös muita asiakkaita rinteen aukioloaikoina.

Moottorikelkkailijat ovat myös tervetulleita pitämään taukoa Pääskylle.

Hissit pyörii ja lumi pölisee

Kausi korkattiin isossa rinteessä ke 28.12. ja nyt pääsee laskemaan myös Perhe- ja Siirtymärinteissä. Parkki ja Kisarinne kaipaavat vielä vähän lisää lunta. Onneksi vuodenvaihteen jälkeen alkaa taas pakastaa kunnolla niin pääsemme jatkamaan lumetusta.

Pääskyvuoren kauden avajaiset 23.12. klo 16–19

Pääskyvuoren kauden avajaisia vietetään perjantaina 23.12.. klo 16:00 alkaen.

Kahviossa on tarjolla glögiä ja itse leivottuja jouluherkkuja. Arpajaisissa palkintoina mm. kinkku ja päivälippuja Pääskylle. Lisäksi ohjelmassa joululauluja. Yleisöä on laulattamassa kanttori Mari Marjokorpi.

Lämpimästi tervetuloa!